“Helm në gjithë ambientet e shkollës, nxënës që ikin me urgjencë në spital”, kreu i PD në Fier “Krim i përsëritur, u bëj thirrje qytetarëve që….”

Duke postuar pamje nga gjithe sa po ndodh ne kete shkolle te mesme, perfshire nga paniku dhe frika, ai shkruan ne faqen e tij ne Facebook se “Perseri jeta e nxenesve te shkolla Janaq Kilica ne rrezik. Helm ne gjithe ambjentet e shkolles, nxenes qe ikin me urgjence ne spital”.

“I bej thirrje qytetareve te Fierit prinderve te nxenesve, te rrezikuar nga pergjegjshmeria e te pa pergjegjshme qe te marrin ne dore fatet e femijve te tyre Ne na kane ne krahe”- shkruan me tej ai.
Nderkohe, perfaqesuesi i PD, Enkelejd Alibeaj, eshte nisur ne Fier per te pare nga afer gjendjen dhe per te denoncuar pergjegjesit e helmimit te perseritur te nxenesve brenda 10 ditesh.
Postimi i Luan Baçit
E pa falshme dhe pa imagjinushme, pa pergjegjshmeria e Kryetarit te Bashkise, e dhe e Drejtoris Arsimore ne Fier.
Perseri jeta e nxenesve te shkolla Janaq Kilica ne rrezik.
Helm ne gjithe ambjentet e shkolles, nxenes qe ikin me urgjence ne spital.
Shteti ka rene, do duhej tju beja thirrje, deputeteve te qarkut, Kryetarit te Parlamentit, Kryeministrit, por ata nuk ekzistojne,
I bej thirrje qytetareve te Fierit prinderve te nxenesve, te rrezikuar nga pergjegjshmeria e te pa pergjegjshme qe te marrin ne dore fatet e femijve te tyre
Ne na kane ne krahe.