Më në fund. Greqia jep lajmin e mirë për te gjithe shqiptarët.

Autoritetet greke kanë dhënë një lajm të mirë, që nuk do të ketë asnjë kufizim për numrin e personave që do të mund të shkojnë në Greqi si punëtorë sezonalë ndaj kjo eshte dicka shume e mire sepse ka shume punetor qe duan te udhetojne drejte Greqise.

Nga e Hëna e javës tjetër, pritet të nisë edhe dorëzimi i dokumentacionit në sektorin përkatës të Emigracionit në zonën e tyre në Greqi nga fermerët grekë. Lajmi është bërë i ditur nga ligjvënësi grek Vasileios Giogiakas dhe shpresojme qe kufiri te haoet sa e pare qe njerezit qe kane nevoj te udhetojne.

Ne komunikim me deputetin e Igumenices, Vasileios Giogiakas, ky i fundit konfirmon se nuk do te kete asnje kufizim per numrin e personave qe do te mund te kalojne ne Greqi si punetore sezonale. Shpresojme qe kufiri te hapet sa me shpejte dhe Shqiptaret te udhetojne perseri drejte Greqise.