“Gratë duan të shkoj edhe te dhoma kur…”. Detektivja zbulon kërkesat e ‘çuditshme’ të çifteve

Detektivja private Shkënda Lili ka qenë e ftuar në emisionin “Opinion”, ku ka rrëfyer kërkesat e ‘çuditshmë’ që i bëjnë. Ajo zbuloi se gratë kërkojnë të vendosin përgjues në makinë, e madje nëse bashkëshorti mund të jetë në një dhomë hoteli, kërkojnë që detektivi të shkojë deri aty.

“Ne bëjmë investigim në terren. Gratë duan shumë gjëra, duan të përgjojnë telefonin, duan t’i shkosh dhe në dhomë nëse bashkëshorti mund të jetë në një dhomë hoteli. Këto janë gjëra që unë nuk i bëj”, tha Lili.

E pyetur nga gazetari Blendi Fevziu nës e është e vërtetë që instalojnë dhe përgjues në makina, Lili tha: “Po absolutisht. Nëse dikush është vetem në makinë dhe do kishte diçka tjetër është i lirshëm për të folur në makinë, Gratë, dhe burrat por sidomos gratë duan të degjojnë çfarë thotë partneri ne makine. Mund të vësh një përgjues që lidhet me baterinë e makinës, qe dhe po të vesh detektues nuk e dallon”.