Gramsh; Vendi ku ndodhi aksidenti fatal, furgoni i shkatërruar dhe transporti me barrela

BalkanWeb siguron foto nga aksidenti me një viķtimë në Gramsh ku duket se furgoni ka dalë disa dhjetëra metra larg rrugës dhe është shkatërruar nga rrokullisjet. Nga fotot duket se transporti prej zjarrfikësve është bërë me barrela për shkak të largësisë së rrugës nga vendi ku është ndalur furgoni. Nga ky aķsident humbi jeten një pasagjer teksa u plagosën shoferi së bashku me dy pasagjerë të tjerë.