Gjesti mbresëlënës i nxënësve të shkollës “Qamil Guranjaku”. Ja çfarë kanë bërë ata për qytetin

Nisma ‘Dhuro një lule’ për Elbasanin ka sensibilizuar edhe nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Qamil Guranjaku”, të cilët të shoqëruar nga mësueset dhuruan lule të ndryshme për qytetin.

Ja postimi i shkollës:

Lulet, simbol I pranveres, qe ne e sjellim dhe ne vjeshte, per t’i shtuar ngjyra dhe jete stines se arte… Ato jane bere per tu admiruar, per te sjelle bukuri ne mjedis, ato jane objekte te romances, ritualit, mjekesise…

Sot ne mbeshtetje te nismes “Dhuro nje lule”, nxenesit tane I dhuruan bashke me lulet, buzeqeshje mesueseve, hijeshi mjedisit, kenaqesine e te dhuruarit vetes..Ngjyra dhe tinguj gezimi ne shkollen tone sot…!