Gazetari i njohur nga Elbasani nderohet me “Qytetar Nderi”, (pas vdekjes). Emri

N J O F T I M

Jeni te ftuar ne veprimtarine nderuese per gazetarin e paharrueshem Fatos Baxhaku

Elbasan me 13.01.2020

Ditën e premte, datë 17 janar 2020, ora 11.00, në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, në qytetin e Elbasanit, zhvillohet ceremonia e dhënies së titullit: “Qytetar Nderi”, (pas vdekjes) gazetarit dhe publicistit te njohur, Fatos Baxhaku.
Ne veprimtarine e rastit do te marrin pjese familjare, miq, kolege dhe te ftuar te shumte. Nderkohe qe te pranishem do te jene rektori i këtij universiteti, z. Skënder Topi, kryetari i Bashkisë, z. Gledian Llatja, kryetari i Këshillit Bashkiak, z. Hektor Çiftja, kryetari i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, z. Aleksandër Çipa, etj.

Veprimtaria eshte organizim i perbashket i UGSH, Rektoratit te Universitetit dhe Bashkise se Elbasanit.
Jeni te mirepritur!

Unioni i Gazetareve Shqiptare
Dega Elbasan