Festat e Nëntorit vijnë me dy super lajme për të gjithë shqiptarët

Më 28 Nëntor do të hapet kantieri për Aeroportin Ndërkombëtar të Vlorës, ndërsa një ditë më pas, më 29 Nëntor do të hapet rruga e Arbrit për qarkullimin e të gjitha mjeteve.

Lajmi është bërë me dije pak minuta më parë nga kryeministri Edi Rama. Këto zhvillime pozitive përkojnë dhe me festat e Nëntorit, siç është festa e Flamurit dhe e ajo e çlirimit të vendit.

Lajmi është bërë me dije pak minuta më parë nga kryeministri Edi Rama. Këto zhvillime pozitive përkojnë dhe me festat e Nëntorit, siç është festa e Flamurit dhe e ajo e çlirimit të vendit.