Elbasani pa një timonier, ekipi drejt Maqedonisë së Veriut për fazën përgatitore

Elbasani prej disa ditësh është pa një timonier, teksa ekipi është nën urdhrat e Eriol Merxhas dhe Hektor Idrizajt. Prej thuajse një jave skuadra ka nisur përgatitjet për sezonin e ri.

Ditën e sotme skuadra do të udhëtojë drejt Maqedonisë së Veriut. Stafi dhe klubi kanë vendosur që ekipi të zhvillojë fazën përgatitore në Maqedoninë e Veriut, pasi kushtet janë më të përshtatshme për të realizuar më së miri stërvitje.

Gjatë kësaj periudhe do të zhvillohen edhe disa ndeshje miqësore, që stafi të ketë mundësinë të shikojë gjendjen e lojtarëve. Kujtojmë se elbasanasit kanë bërë 3 afrime gjatë kësaj periudhe, Lulaj, Dros dhe Musta.