Ekuacioni që po bën xhiron e rrjetit, sfidoni fuqinë e trurit dhe gjeni zgjidhjen!

Nëse jeni adhurues i ekuacioneve dhe enigmave atëhere nuk do e keni aspak të vështirë ta zgjidhni këtë ushtrim. Nuk keni nevojë të jeni një ekspert i matematikës për të gjetur zgjidhjen, ju duhet vetëm të keni shikim të mprehtë! Nëse ky ekuacion ju lodh dhe nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: /tvklan.al