E pabesueshme! Shikoni sa është dobësuar ish deputeti Eduart Ndocaj

E mbani mend deputetin Eduart Ndocaj? Kaubojsi me bark? Epo tani më nuk do e njihni. Deputeti i është nënshtruar operacionit, ku ka arritur që të heqë kilogramët e tepërt dhe rezultati…nuk njihet. Siç mund ta shikoni në foto, ai duket shumë ndryshe. Ja si ka qenë……dhe ja si është bërë tani.