E dhimbshme/ Shkëlqimi kërkon autorizim për të marrë nga morgu i Tiranës trupin e të vëllait, viiktimë e COVID 19

I është konfirmuar menjëherë lëvizja Shkëlqim Misirajt, qytetarit nga Fieri i cili ka dashur të marrë nga morgu trupin e vëllait të tij Gëzim Misirajt, viktima e tetë e covid 19 në Shqipëri.

Autoritetet e policisë në Fier i kanë dhënë lejen e posaçme për të qarkulluar me makinë.

Raste si këto na bëjnë të kuptojmë vërtet se ka nevoja të qënësishme emergjente e njerëz të përgjegjshëm që edhe në momente kritike u duhet të presin procedurat, dhe jo si një pjesë që ankohen se nuk shkojnë dot më në kafe apo te parukeria e lagjes.