Sunday , March 26 2023

“Do ndryshohet Orari i Karantinës” Vjen paralajmërimi se kur do rikthehet izolimi total në Shqipëri

Kemi vene re te gjithe qe ne fillim të pandemisë, se si konspiracionisti i njohur Alfred Cako ka sjellë teori të ndryshme në lidhje me mënyrën se si do funksionojë karantina në Shqipëri. Mirepo kohet e fundme ai ka deklaruar se deri në fillim të dhjetorit izolimi do të jetë me orare. Ai u shpreh se karantina do të jetë deri në orën 18.00.

Ndërsa, me tej ai thote se pas datës 10 janar, e gjithë bota do të futet në një izolim shumë të fore. Por pyetjes se A do të kemi ne një izolim tjetër, duke pare qe kufizimet e para kënë filluar?

Ai shprehet “Mendoj që mund të rriten oraret, mund të bëhet deri në orën 18 në mbrëmje dhe ky do të jetë deri në fillim të dhjetorit. Në dhjetor mendoj që do të lirohet pak, do kalohet dhe viti i ri normal. Pas datës 10 janar, këta do ta fusin të gjithë botën në një lockdown shumë të egër dhe do të vazhdojnë të mashtrojnë me shifrat e të infektuarve dhe të vdékurve”, deklaroi ai.

Advertisement