Denoncimi: Pothuajse i gjithë stafi i kësaj Qendre shëndetësore në Elbasan është infektuar me Covid 19.

Prej disa javësh Shqipëria po përballet me një valë të re infektimesh dhe humbje jetësh për shkak të koronavirusit. Ajo që bie më shumë në sy është se ndër vatrat e infeksionit kanë qenë edhe qendrat shëndetësore. Kujtojmë këtu Qëndrën Spitalore Universitare Nënë Tereza si dhe repartin e Gjinekologjisë në Elbasan.

Por një denoncim tjetër ka ardhur në inboxin e faqes tonë ku tregon se në qendrën shëndetësore të lagjes “28 Nëntori” pothuajse i gjithë stafi i kësaj qendre ka dalë pozitiv me Covid 19. Por pavarsisht kësaj kjo qendër vazhdon të qëndrojë hapur dhe mjekët e infektuar vazhdojnë shërbimin në të.

Nw denoncim janw pwrmendur edhe emra mjekwsh por pwr shkak se denoncimi nuk wshtw verifikuar akoma vendoswm qw tw mos i publikonim

Mesazhi i Plotë:

Pershendetje,Ne elbasan ne lagjen 28 nentori ambulancen e lagjes  pothuajse i gjithe stafi eshte infektuar dhe vazhdojne e mbajne ambulancen e hapur. 8 nga 8 qe kane bere tamponin kane dale pozitive . dr .e.. z…….  qe e njoh Sh….. V…… dhe vajza e saj mjeke ne qsut Sh….. V……. kane dale pozitive dhe nderkohe vazhdojne punojne si shume te tjere  qe kane dale po pozitive dhe shteti nuk ben asgje.