Monday , July 4 2022

Rajoni

Lajmet dhe informacionet më fundit nga Kosova(Prishtinë, Prizren, Mitrovicë etj) Maqedonia, (Struga, Ohri, Shkupi, Gostivari, Tetova, Kumanova, etj)  Mali i Zi,(Podgorica, Kotor, Budva etj) Serbia (Beogradi etj) dhe Greqia (Athina, Selaniku, Larisa, Janina, Cameria)  Cdo ditë në këtë rubrikë do të vijnë për ju informacione nga burime serioze të lajmit.

ElbasaniPlus është portali më i klikuar i Qarkut të Elbasanit. Në këtë portal trajtohen dhe përcillen çdo ditë për lexuesin lajmet më të fundit nga ky qark. Stafi i kualifikuar dhe puna e palodhur e tij bëri të mundur që ky portal të jetë tashmë një pikë referimi për të gjithë qytetarët që banojnë apo kanë interes rreth zhvillimeve të fundit që ndodhin në këtë qark.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Shumë pranë nesh/ Vendi fqinj identifikon gjashtë raste me Mu, variantin e ri të koronavirusit që po…

Organizata Kombëtare e Greqisë për Shëndetin Publik konfirmoi të enjten se janë identifikuar gjashtë raste me variantin e ri të koronavirusit, Mu, i cili po monitorohet nga afër nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH), mes shqetësimeve se ajo ka aftësinë të anashkalojë mbrojtjen e ofruar nga vaksina kundër Covid-19, raporton …

Lexo më shumë »