Burri e mbante në pëllëmbë të dorës, i lante dhe shtëpinë, ajo i kërkon ndarjen për arsyen që ju lë pa mend.

Një grua në Emiratet e Bashkuara Arabe ka kërkuar ndarjen nga burri i saj për arsyen më të çuditshme që keni dëgjuar deri sot. Ajo thote se nuk e perballon dot gjithe dashurine qe ai i fal. Gruaja ka treguar se bashkëshorti e mban me gjithë të mirat, gatuan për të, madje lan shtëpinë dhe e dashuron pa masë. Por ajo shprehet se nuk e përballon dot gjithë këtë dashuri.

“Ai kurrë nuk më ka bërtitur ose të më mërzisë. Madje më ka ndihmuar të laj shtëpinë. Ndonjëherë edhe ka gatuar për mua. Ai është shumë romantik dhe më mbush me dhurata. Por unë nuk dua një bashkëshort kaq të bindshëm me të cilin nuk bëj dot një debat. Nuk zihemi për asgjë”, tha gruaja.