Braktisi bashkëshorten e tij për një grua më të re. Çfarë ndodh 3 vite më vonë, e lë atë pa fjalë…

Gruaja ime dhe unë u ndamë tre vjet më parë dhe për pjesën tjetër të kohës tonë marrëdhëniet tona u ndërprenë. E vërteta është se e lashë për një grua më të re, Rosa, 23-vjeçare.

Numrin e ish-gruas time nuk e kisha fshirë nga numrat e emergjencës dhe kështu, pas një aksidenti në të cilin e kam gjetur veten në një pozitë shumë të vështirë , në gjendje k0me, kur u zgjova gjeta pranë ish-gruan dhe partneren e re.

Ajo ishte ulur pranë meje, duke mbajtur dorën time.

Ajo buzëqeshi dhe më tha: “Mirëmëngjes, meqë jam këtu, ndoshta duhet të marrim diçka për të ngrënë …!”

Në një çast unë dëshiroja të kthehesha 3 vite pas dhe kurrë të mos hidhja hapin në mënyrë aq sipërfaqësore. Unë iu përgjigja buzëqeshjes së saj me: “Më fal Meg.”

Gjithkush bën zgjedhjet e veta, duke marrë përgjegjësitë e tyre, por ndoshta disa duhet të peshohen më mirë dhe më gjatë.

Ju rrezikoni të pendoheni dhe shumë vonë.