Bënë gjithçka siç duhej, por një prerje flokësh i kushtoi jetën këtij çifti

Mike dhe Carol Bruno, një çift nga Çikago, bënë gjithçka për të shmangur infektimin me koronavirus, por sidoqoftë, një vizitë rezultoi fatale. Ata shmangën mbipopullimin dhe darkat e mëdha familjare. Por një vizitë e thjeshtë familjare u kushtoi jetën të dyve. Ata ishin të martuar për gati gjashtë dekada, jetuan në Çikago dhe humbbwn jetwn me dhjetë ditë diferencë nga njëri-tjetri

Në fund të nëntorit, Carol Bruno shkoi në apartamentin e djalit të saj me motrën e tij për t’i prerë flokët. Para vizitës, motra e tij, e cila punon në një sallon flokësh, bëri një test koronavirus dhe doli negativ. Ajo ishte gjithashtu në izolim për 3-4 ditë, gjë që e bëri familjen të ndihej e sigurt. Gjatë vizitës, e cila zgjati rreth 40 minuta, anëtarët e familjes kishin një maskë dhe shmangnin përqafimet, thotë djali.

Përveç kësaj, ata u siguruan që nëna e tyre të ulej pranë dritareve të hapura, si një masë paraprake shtesë. Të nesërmen, motra e Brunos filloi të shfaqte simptoma të Covid-19. Pas pak, nëna dhe djali gjithashtu filluan të ndiheshin keq. Çifti përfunduan në spital, ku edhe humbën jetën pas disa ditësh.