Babai dhe njerka i kryejnë kësaj vajze atë që ka lënë pa fjalë të gjithë komunitetin.

Ne të gjithë e dimë se bukuria e vërtetë e një personi vjen nga brenda, megjithatë, të gjithë shqetësohen shumë për pamjen. Sepse, në fakt, veshja me një fustan të ri, ose të kesh një stil të ndryshëm flokësh, mund të rrisin vetëbesimin dhe të ndjeheni më mirë. Diçka që shumica e njerëzve shqetësohen janë padyshim flokët, pasi ato janë kuadri i fytyrës sonë dhe, për këtë arsye, një flok i prerë keq mund të turpërojë edhe individin më të sigurt në botë.

Le të imagjinojmë se sa e vështirë mund të jetë për një adoleshente të përballet me një prerje drastike të flokëve kundër vullnetit të saj. Në janar, Kelsey bëri 13 vjeçe dhe për ditëlindjen e saj ajo donte të bënte diçka të re për pamjen e saj. Ajo pëlqente të kishte flokë me ngjyrë më të çelët, kështu që ajo i kërkoi nënës së saj ta lejonte të bënte disa fije dhe ajo pranoi.

Christin, nëna e Kelsey-t, sapo u kthye në shtëpi nga parukierja i bëri një foto vajzës së saj të lumtur për flokët e rinj. Megjithatë, lumturia nuk zgjati shumë. Pak ditë më vonë, Kelsey shkoi për të vizituar të atin e saj që jeton me partneren e tij (njerkën) por shumë shpejt u pendua me hiɗhërim.

Kelsey është kaq e turpëruar sa ajo as nuk mund të tregojë fytyrën. Dhe nuk ka nevojë të shohësh fytyrën e saj për të kuptuar se çfarë ka ndodhur me të. Flokët me fije janë zhdukur. Kelsey tani ka flokë të shkurtër dhe prerja është e parregullt. Sipas hallës së vajzës, babai dhe njerka i prenë flokët e saj të gjatë pasi u zemëruan me të.

Flokët ia prenë kundër vullnetit të vajzës. Babai dhe partnerja e tij punojnë si zjarrfikës dhe për momentin, për shkak të gjestit të tyre, ata u pezulluan të dy. Nëna e Kelsey-t thotë se ata i prenë flokët vetëm për ta poshtëruar. Pas incidentit, autoritetet po hetojnë faktet. Ju as që mund ta imagjinoni se sa e tmeŕrshme ishte kjo që ndodhi për këtë vajzë të re. Çfarë mendoni për këtë histori të pabesueshme?