Ajo ndërroi jetë pas dy ditësh nga dhimbja e kokës, tani mjekët paralajmërojnë që njerëz me probleme të tilla të tregojnë kujdes!

Ndonjëherë, njerëzit vetëm injorojnë problemin derisa të largohet, gjë që mund të ketë pasoja serioze për shëndetin tonë. I tillë ishte rasti i Charlotte nga Karolina e Veriut. Ajo dhe burri i saj Eric kishin 4 fëmijë. Charlotte dhe Eric ishin të dashur qe ne shkolle te mesme.

Charlotte vuante nga dhimbja e kokes qe ne moshe te hershme dhe merrte pilula per tu qetesuar por kurre se mendonte qe shendeti i saj do te ishte ne nje rrezik kaq te madh. Një ditë Charlotte përjetoi migrenën më të keqe në jetën e saj. Këtë herë, ajo vendosi të shkonte në spital me burrin e saj. Ata të dy mendonin se ajo kishte nevojë për një pilulë më të fortë, por situata e saj ishte në të vërtetë e rrezikshme për jetën!

Ajo u diagnostifikua me aneurizëm cerebral, një sëmundje cerebrovaskulare serioze që ndodh për shkak të dobësisë së enëve të gjakut në tru. Kjo mund të rezultojë në një flluskë të vogël në enët që mund të bëjnë shumë presion mbi trurin dhe nëse nuk trajtohen në kohë, shkaktojne hemorragji që mund të ketë pasoja fatale. Kjo ishte arsyeja e saktë për migrenën e ashpër që kishte Charlotte.

2 ditë më vonë, Charlotte vꓒiq. Tani, burri i saj Eric përdor përvojën e tij të dhimbshme për t’i kujtuar kujtdo që dhimbjet e kokes janë shumë të rrezikshme dhe duhet të trajtohen me vete.

Këtu janë simptomat e aneurizmave të trurit që duhet të njihni: Humbja e ndjesisë në fytyrë; Te vjella dhe probleme ne stomak; Humbja e vetëdijes; Dobësi në gjymtyrë; Dhimbje koke të rënda; Nëse shenjat dallohen në kohë dhe vizitoheni tek një mjek, aneurizmi mund të zgjidhet. Kjo është arsyeja pse Eric u kërkon të gjithëve që përjetojnë një dhimbje koke të vizitojnë një mjek pasi të gjithë, ju mund të jeni në rrezik të madh!

/jetoshendetshem/