Vera Grabocka e hodhi në gjyq? Reagon për herë të parë Bruno i ‘Për’puthen’ (FOTO)

Një portal ka shkruar se Bruno Shemsho kishte nënshkruar një kontratë për t’u bërë pjesë e formatit të dashurisë “Love Story”. Sipas këtyre zërave ai i është bashkuar “Për’puthen” duke “tradhëtuar” në këtë mënyrë kontratën me Vera Grabockën dhe për këtë aryse thuhet se ajo ka hedhur në gjyq konkurrentin.

Lajmi u bë viral dhe njëri nga ata që e ka postuar, ka qenë dhe gazetari Olti Curri. Bruno i është përgjigjur në mesazhe duke e përgënjeshtruar lajmin dhe Olti ka bërë bisedën publike.

“Ti paskan dhënë infot gabim Olto”, – i shkruan Bruno, Oltit. Mesa duket, zërat që qarkulluan nuk janë aspak të vërtetë dhe Bruno nuk ka asnjë problem me Vera Grabockën apo stafin e “Love Story”. Lajmi u bë viral dhe njëri nga ata që e ka postuar, ka qenë dhe gazetari Olti Curri. Bruno i është përgjigjur në mesazhe duke e përgënjeshtruar lajmin dhe Olti ka bërë bisedën publike.