U shfaq për herë të parë publikisht, vajzës bukuroshe të Alketa Vejsiut i ndodh e papritura

Moderatorja Alketa Vejsiu, e ka mbajtur larg vëmendjes së publikut jetën e saj private dhe familjare. Ajo nuk i ka publikuar asnjëherë me fytyrë fëmijët e saj, pavarësisht se është e martuar prej 17 vitesh.

Alketa ka dy fëmijë, vajzën Nicole dhe djalin Lionel. Deri më tani fansat e Alketës nuk i kishin parë. Derisa Nicole vendosi të hapë profilin e saj në Instagram ku ka publikuar vetëm dy foto dhe komplimentat nuk kanë të mbaruar.

Por vetëm me dy foto, Nikol ka arritur më shumë se 10 mijë ndjekës në Instagram dhe kjo vetëm për shumë pak ditë.