Tha se e tradhtonte dhe e rrihte, publikohet foto e ish-bashkëshortit të Arjola Demiri

Aktorja e njohur, Arjola Demiri tronditi opinionin publik kur zbuloi se ka rënë pre e dh u nës së ish-bashkëshortit të saj. Ajo tregoi se ish-bashkëshorti, i kishte thënë se nuk e merr askush tjetër si grua, pasi me të ka tre fëmijë.

Po kush është ish burri i saj? Në mediat sociale janë publikuar foto ku pretendohet se është ish-burri i aktores. Sipas raportime, Arjola Demiri nuk është në lidhje dashurie që nga ndarja me bashkëshortin e saj.  Ajo jeton vetëm me fëmijët.