TEST / Zgjidhni një libër të mençurisë, dhe zbuloni rrugën tuaj të suksesit

Librat janë padyshim një nga burimet tona kryesore të njohurive. Ato trajtojnë temat më të larmishme dhe, në secilën nga tregimet e tyre të reja, na ndihmojnë të përvetësojmë njohuritë thelbësore për të ndërtuar udhëtimin e duhur, të lumtur dhe të begatë.

Ka shumë gjëra që librat mund të na ndihmojnë të arrijmë, por ndoshta një nga më të rëndësishmet është mençuria e zgjedhjes së rrugës që do të na çojë drejt suksesit, dhe nëse është kjo njohuri që po kërkoni, testi i sotëm është për ju!

Nëse keni zgjedhur:

Libri i mençurisë nr. 1

Mos harroni se ju jeni zot i jetës suaj, është përgjegjësia juaj të merrni vendimet më të rëndësishme. Sidoqoftë, mos lejoni që kjo përgjegjësi të prishë paqen tuaj. Jepini vetes kohë dhe hapësirë për t’u lidhur me veten dhe për të gjetur përgjigjet e duhura.

Qëndroni larg ndikimeve të jashtme që po ju kërkojnë, dhe lejojini vetes të jeni në shoqërinë tuaj, është më e mira që mund të bëni tani. Heshtini mendimet tuaja dhe lëreni shpirtin tuaj t’ju flasë, është zëri i intuitës dhe ai me siguri do t’ju japë përgjigjet që ju nevojiten.

Jini shumë të kujdesshëm me miqësitë tuaja, vendosni gjithmonë veten në vend të parë.

Libri i mençurisë nr. 2

Jeta juaj nuk ka pse të jetë një konstante, ju keni çdo liri për të ndryshuar, rikrijuar veten dhe të kërkoni mënyra të reja që ju sjellin më shumë lumturi dhe perspektivë. Mos u lidhni me një realitet që nuk ju pëlqen, nga frika ose pasiguria, pasi jeta bëhet shumë më e mirë kur shkatërrojmë muret që na izolojnë në zonat tona të rehatisë.

Ndryshoni sa herë të jetë e nevojshme për t’u ndier mirë me veten.

Libri i mençurisë nr. 3:

Ndonjëherë, për të gjetur rrugën e vërtetë për të shkuar përpara, ne duhet të kthehemi në fillim të gjithçkaje. Ne mund të përfundojmë të humbasim veten për gjithë jetën dhe të braktisim vlerat themelore, si dhe sjelljet e karakterit tonë. Dhe kështu mbetemi të mbërthyer në një cikël situatash të këqija, që nuk na çojnë askund.

Sidoqoftë, kur jemi të përulur dhe të pjekur sa duhet për t’u kthyer, pa ego, mund të afrohemi më shumë me ato që do të na sjellin përsëri thjeshtësi dhe lumturi. Lidhuni me shpirtin tuaj, shpirtin dhe zemrën tuaj, pyetini se çfarë ju duhet të rikuperoni brenda vetes, do të jetë shumë më e lehtë të gjeni rrugën tuaj për një jetë më të mirë. / meb.al