Shpërthen Visjan Ukcenaj: Nuk blej dot një shtëpi disa me b*thë kanë çdo gjë

Është një ndër personazhet më të njohura të humorit shqiptar, në fillim me Apartamentin 2xl pastaj në Duplex dhe sot në Klanifornia. Po flasim për humoristin, Visjan Ukcenaj i cili së fundmi ka dhënë një intervistë për ‘Një ditë me Dojnën’ ku edhe është marë në pyetje nga Dojna Mema.

Artisti është pyetur se sa e ka rrogën prej kësaj të fundit dhe është përgjigjur: ‘Me thënë të drejtën jam shumë i pasur, jam një ndër njerëzit më të pasur që njoh sepse kam një djalë të shëndoshë si drita, kam partneren dhe jam shumë I lumtur me familjen time. Bëj një jetë shumë normale, pasuria ime e vetme është familja, s’kam asnjë pasuri tjetër. Nga ana monetare mund të them edhe që jam i varfër’.

Po ashtu artisti u revoltua teksa fliste për femrat e bukura të cilat vetëm prej formave fizike kanë thuajse gjithçka ndërsa ai edhe pse dikur ka bërë edhe 2-3 punë njëherësh nuk ka mundur të blejë qoftë edhe një shtëpi. ‘Si ka mundësi dikush që s’ka bërë asgjë në jetë porka nxjerrë b në instagram ka gjithçka. Kjo më irriton se shikon se në fund të muajit je aty ku ishe, gropë prapë’.