Monday , February 6 2023

Sarah Berisha dhe Dj Pm prindër për herë të parë?! Këngëtari i famshëm i nxjerr sekretin

Young Zerka ka qenë dje i ftuar në emisionin “Zemër Luana”.Këngëtari u vendos përballë lojërave, duke zbuluar nën pretekstin e tyre të vërteta që nuk i dinim rreth tij dhe miqve të tij.

Tek fotoja e Dj Pm dhe Dagz Young Zerka tregoi një sekret që menjëherë tërhoqi vëmendjen tonë.“Ashtu si Pm dhe Dagz do të bëhet baba,”- ka thënë Zerka, duke na lënë ne të mendojmë që ndoshta ka ardhur momenti që çifti Sarah Berisha dhe Dj Pm mund të kenë në planet e afërta një fëmijë.

Luana nga ana tjetër u shpreh se nëse ky lajm është i vërtetë atëherë dhe ne i urojmë Sarës shtatzëni të mbarë.

Advertisement