Rama jep lajmin e rëndësishëm, u jep një tjetër mundësi qytetarëve që kanë humbur punën gjatë pandemisë

Kryeministri Edi Rama me anë të një statusi në Facebook ka prezantuar programin e qeverisë për nxitjen e punësimit. Rama bent e ditur se kushdo që ka larguar punonjës për shkak të pandemisë COVID 19 dhe ka ende për të ripunësuar, le të shohë edhe këtë dritare të re- shkruan ai ne facebook.

Statusi i Ramës:

Nis zbatimi i programit të qeverisë për nxitjen e punësimit!

Kushdo që ka larguar punonjës për shkak të pandemisë COVID 19 dhe ka ende për të ripunësuar, le të shohë edhe këtë dritare të re?

✅ Duke i ripunësuar, mund të përfitohen pagë dhe kontribute deri në 1 vit!

✅ 3 programet për stimulimin e bizneseve, që do të ripunësojnë të larguarit nga puna në datat 10 mars-23 qershor janë hapur:

Aplikimet bëhen në e-Albania duke klikuar këtu ?https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx…

Shpejt, pa radhë, pa kosto