Wednesday , March 29 2023

“Pusho e qetë!” u largua nga Big Brother VIP për t’i qëndruar afër, ndahet nga jeta motra e Valbona Memës

Këngëtarja e njohur shqiptare njëkohësisht edhe ish-banore e Big Brother VIP, Valbona Mema njoftoi se motra e saj u nda nga jeta.

“Pusho e qetë motra ime”, ka shkruar Mema në një postim.

Gjendja shëndetësore e motrës ishte arsyeja që ajo të largohej nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Mema mori vendim të menjëhershëm për t’u larguar nga BBVA dhe për të qëndruar afër motrës së saj.

Këngëtarja e njohur pikasi në shtëpi me deklaratat e saj dhe marrëdhëniet pozitive me banorët.

Advertisement