Prokuroria e Përgjithshme mbyll hețimet, Kryebashkiaku i Librazhdit rezulton i …

Prokuroria e Përgjithshme ka dalë pas hêtimeve në përfundimin se kryebashkiaku i Librazhdi Kastriot Gurra nuk rezulton të jetë shpallur në kërkim apo të jetë dènuar për fálsifikim vulash. Kështu, Gurra do të vijojë të kryejë detyrën pasi nuk e prek ligji i dekríminalizimit. Kryebashkiaku u denòncua në dy shkurt nga Lëvizja Qytetare Sopoti, sipas së cilëve ai ka fálsifikuar vulën e Drejtorit të Ujësjellësit në Librazhd në vitet 2007-2008 për formimin e një bordi të ri me qëllimin vendosjen e një drejtori të ri në krye të ujësjellësit.

Në bashkinë e Librazhdit është hapur muaj më parë një debat në lidhje me një pádi pènale ku janë të përfshirë kryebashkiaku Kastriot Gurra dhe shefi i auditit, Rexhep Hana. Prokuroria e Përgjithshme kishte nisur një hetim të hollësishëm për Gurrën pas një pádie të ngritur nga Hana.

Një pretendim i tillë u hodh poshtë nga Prokuroria e Përgjithshme./FAXWEB.AL