Pas skandalit të Teas, Shqipe Hysenaj nuk ndalet, zbulon me kë nga vajzat është i lidhur Andi: Ata janë bashkë

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Shqipe Hysenaj ka bërë një deklaratë të fortë. Në një video live në “Instagram”, ajo është shprehur se Melisa dhe Andi ne te vertet janë çift dhe po i gënjejnë të gjithë. “Andi dhe Melisa janë bashkë dhe po iu gënjejnë dhe juve që jeni jashtë”, – është shprehur Shqipja.

Po ashtu, ish-konkurrentja ka treguar se “Përputhen” nuk ka një kontratë që të detyron për asgjë.

“Programi nuk të detyron të bësh asnjë lloj gjëje, kanë dashur dhe e kanë bërë. Nuk ka një kontratë të atillë”, – tha ajo.