Sunday , March 26 2023

Pas këtyre fotove njerëzit janë të bindur se Lori Hoxha është në një lidhje me…

Të ndarë apo bashkë? Gjithmonë janë përfolur në median e shtypit rozë trashegimtarja e TCH Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari. Sa më pak të dinë njerëzit aq më kuriozë bëhen, e me sa duket kjo gjë ka funskionuar gjithmonë me Lori Hoxhën e cila e mbron me fanatizëm jeten e saj private.

Lori nuk para poston foto nga jeta private në rrjetet sociale por fansat e saj kanë arritur në përfundimin se Lori dhe Visi janë rikthyer bashkë.

Detajet janë vënë re nga fotot ku dyshja duket se ka të njëjtat veshje. Ose kjo është një rastësi dhe kanë të njëjtat gusto në veshje ose i ndërrojnë me njëri-tjetrin.

Gjithsesi më poshtë gjeni fotot dhe mund ta gjykoni vetë:

Edhe Visi edhe Lori shfaqen me të njëjtën bluzë madje Lorit duket se i rri pak më e madhe e madje ajo është shprehur se shpesh i pëlqen të blej tek sektori i meshkujve.

Në një foto tjetër të postuar nga Visi shihet qartë se ai ka veshur bluzën e dizajnuar nga Lori.

Advertisement