Nënë për herë të parë, gazetarja Anila Basha i vendos bebit emrin e veçantë

Gazetarja e njohur, Anila Basha është bërë sot nënë për herë të parë. Mësohet se bebi është djalë dhe se të dy, nëna dhe foshnja janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Anila i ka vendosur djalit emrin Aris, në nderim të kujtimit të babait të saj, Aristotel i cili ndërroi jetë 2 vite më parë.