Manjola dhe Arditi nga Librazhdi, mes 30 mjekëve dhe infermierëve që do ndihmojnë në Itali!/ Foto

Lajmi se mjekët dhe infermierët shqiptarë do të shkonin në Itali është shndërruar në një lajm viral, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Itali.Të shumtë kanë qenë italianët që kanë falënderuar Shqipërinë për bujarinë.

Arditi dhe Manjola nga Librazhdi, mes 30 mjekëve dhe infermierëve, i bashkohet ekipit për të ndihmuar në Itali.