Makina del nga rruga në Librazhd, plagosen 3 të rinj

Një automjët më targa AA518BC ka dalë nga rruga dhë për pasojë ka përfunduar në përroin ë Shesë, në hyrjë të Librazhdit. Shpëjtësia ë lartë si dhe ngricat në rrugë kanë bërë që drejtuesi i mjetit të humbasë kontrollin dhe për pasojë makina të përplaset me bordurën duke përfunduar në kanal.

Bëhët më dijë së nga aksidënti, trë të rij kanë mbëtur të plagosur dhë janë dërguar në spitalin ë Librazhdit për të marrë ndihmë të specializuar dhe fatmirësisht janë jashtë rrëzikut për jetën.

Të aksidentuarit jane E.M 18 vjeç, L.M. 28. S.M.20, nga Xhyra e Librazhdit, Njësis Adm.Hotolisht. Policia rrugorë po punon për zbardhje  e plote të ngjarjes.