Librazhdi ofron nje ndër destinacionet natyrore më të bukura shqiptare, mos e lini pa vizituar (Foto)

Kryetari i grupit parlamentar të PS-së dhe deputeti i qarkut të Elbasanit, Taulant Balla solli sot në vëmendje bukuritë natyrore të Parkut të Mbrojtur Kombëtar, Shebenik-Jabllanicë. Balla ftoi qytetarët të vizitojnë bukuritë e natyrës së parkut Shebenik-Jabllanicë. “Ejani dhe shijoni bukuritë e Parkut të Mbrojtur Kombëtar të ekosistemit natyror Shebenik-Jabllanicë. Një nga perlat dhe destinacionet më të bukura shqiptare, që mund të frekuentohet në çdo stinë”, shprehet ai.

Parku i Mbrojtur Kombëtar Shebenik-Jabllanicë ndodhet vetëm 50 km nga Elbasani dhe vetëm 20 km nga qyteti i Librazhdit. “Mos e humb rastin të eksplorosh një destinacion të ri të pazbuluar më parë”, shprehet Balla.atsh