Librazhd, Grabiten në kohë rekord dy markete. “Zhduken” grabitësit

Librazhd /Hajdutë profesionistë kanë vjedhuur një supermarket dhe një market në lagjen numër 1 të qytetit të Librazhdit. Paraprakisht bëhet me dije se vjedhjja është kryer nga katër persona të maskuar, të cilët janë larguar me dy automjete. Dyshohet se personat kane qenë te armátosur dhe grábitja ka ndodhur ne nje kohe shume te shkurter dhe se automjetet e përdorura prej tyre kishin targa falso.

Ndërkohë, burime bejne me dije se vjedhjja e kryer u ka shkaktur këtyre dy bizneseve një dëm prej disa mijëra euro. Policia ka dokumentuar ngjarjen dhe po punon për identifikimin dhe kapjen e tyre.

Pak muaj më pare, në Librazhd u regjistruan disa vjedhjjue të tjera të bujshme.