Lëviz gjithmonë me shofer, por a e dini arsyen se përse Rama nuk i jep kurrë makinës?

Jemi mësuar që gjithmonë ta shohim në ulësen e pasme të makinës.

Pak e dinë, por në fakt kryeministri i vendit Edi Rama nuk ka një patentë.

Ai vetë ka deklaruar se nuk ka marrë lejen për të drejtuar një makinë pasi i pëlqen që gjatë një udhëtimi me makinë, të mendojë dhe jo të ngasë.

Kryeministri tha se në familjen e tij ka qenë gjyshi që kishte pasion makinat, i cili ishte edhe shofer i mbretit Ahmet Zogu. Ndaj kryeministri shpjegoi se pasionin në familjen e tij për makinat e ka konsumuar gjyshi.

“Sepse të gjithë pasionin për automjetet në familjen tonë në disa breza e ka konsumuar gjyshi. Nuk preferoj të ngas makinën sepse më pëlqen të mendoj ndërkohë që udhëtoj.”- ka thënë Rama dikur.