Lajme të mira nga Pipero: Ja çfarë pritet të ndodhë me COVID-19 në vjeshtë dhe ditët në vazhdim

Pëllumb Pipero ka folur rreth situatës ne vendin tone se covid-19 në vend dhe se çfarë pritet të ndodhë në vjeshtë dhe ditet ne vazhdim ndaj jemi ne pritje per nje situate me te mire. Pipero theksoi se sipas të dhënave epidemiologjike, virusi ka hyrë në fazën e fundit dhe ky eshte nje tjeter nje lajm i mire.

Pipero ka thene se: “Askush nga ne nuk mund ta përjashtojë një valë të dytë, por një valë e dytë në fund të vjeshtës ka gjasa që të mos jetë agresive. Besoj që mund të kemi një skemë mjekimi më efektive ndaj COVID-19”, u shpreh Pipero ndaj duhet te tregohemi vigjilent dhe te jemi te kujdesshem per te larguar koronavirusin nga jeta jone.