“Kjo femër bëka lëmsh gjithë fisin”, ndjekësit kryqëzojnë keq banoren e ‘BBV’

Paloma gjithmonë që bie në bisedë më banorë brenda “Big Brother” nis të flasë për të tjerët. Kjo është vënë re edhe nga ndjekësit të cilët mëndojnë se Paloma tregohet shumë e pa drejtë për faktin se mban në gojë gjithë banorët. Sot gjatë një bisede të bërë më Beniadën ajo vazhdoi të fliste për banorët dhe kaq ka mjftuar që publiku të shpërthejë me komente negative.

“Kjo Paloma sa shemtuar bën vetëm thashetheme më keq se ato plakat e lagjes, vajze e re, di veç të mbajë në gojë të gjithë, sa femer koti mjerrë kush e ka ne shtëpi, kjo bëka lëmesh të gjithë fisin”, shkruan njëri prej komentuesve.

“Nëse e ka strategji loje ketë Paloma me të tërë ok pranohet ama nëse është vërtet kështu mjerrë ai burrë”, vazhdon një tjetër.