“Kam qarë shumë herë”. Moderatorja Jonida Vokshi tregon ‘periudhën e vështirë’ me Besnikun: Mendova se…

Moderatorja Jonida Vokshi ka qenë e ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, në një rrëfim ndryshe për jetën private dhe atë profesionale. Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi kurorëzuan dashurinë e tyre në martesë, dhe janë bërë prindër të një vajze të quajtur Emi.

Jonida ka treguar se dhe ata kanë patur periudhën e tyre të vështirë, ulje-ngritjet e veta, kryesisht në fillimet e tyre. “Ne e kemi nisur marrëdhënien në distancë. Akoma vazhdon, po tani është ndryshe. Ne jemi shumicën e kohës bashkë. Në fillim ka qenë në distancë edhe nuk ishte aspak e lehtë, ndonjëherë mendoja se po humbte ajo që kishim nisur dhe po përpiqeshim ta mbanim”, tha Jonida duke shtuar se në marrëdhënien me të, ka qarë shumë herë për shumë arsye.