Wednesday , November 30 2022

‘Ju kërkoj falje me shpirt!’, Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika dhe zbulon arsyen e fortë

Aurela Gaçe ka njoftuar se do të tërhiqet nga muzika për një periudhë të shkurtër. Ajo ka treguar se ka mundur të kapë në kohë një problem me kordat zanore.

Këngëtarja ka njoftuar se do t’i rikthehet muzikës sapo të rikuperohet. Aurela iu ka kërkuar falje të gjithë ndjekësve të saj.

“I drejtohem audiencës time besnike! Ju falenderoj me shpirt për gjithë mesazhet, mbështetjen dhe dashurinë ndaj meje.

Mbas vizitës dhe leksioneve me mjeken dhe vocal coach, ata më këshilluan të marr një pushim të vogël vokal, por shumë të rëndësishëm e të domosdoshëm për shëndetin e kordave.

Trupi dhe vokali im po rikuperohen shpejt, por patjeter më duhet pushim qe të mos bëj një dëm qè mund të ketë pasoja më vonë. Shpirti im dëshiron të jetë në skenë për ju, por kurrësesi nuk mund t’ja lejoj vetes të kem një performancë të mangët, ose me rezerva.

KJO NUK ËSHTË AURELA QË JU NJIHNI. JU MERITONI NJË PERFORMANCË 100 % sic jeni mësuar të më shikoni.

KURRËSESI AS NUK E MENDOJ TE JEM PËRPARA JUSH PLAYBACK.( kjo as nuk mendohet të ndodhë) Pêr pak kohë shpresoj të jem mbas në normalitetin tim, pasi problemi u kap në kohë.

Ju kërkoj shumë ndjesë. Me shpirt !

Në video, jam me profesorin tim prej 16 vitesh, William Riley. Mezi pres t’ju shoh në datat e reja të sapo vendosura nga stafi”, ka njoftuar Aurela.

Advertisement