Ja kur pritet që bota t’i kthehet normalitetit pa koronavirus? Eksperti amerikan jep datën “fikse”

Që t’i kthehemi normalitetit, post-pandemisë, duhet të presim deri në 25 Dhjetor 2021. Kështu është shprehur eksperti kryesor i sëmundjeve infektive në SHBA, Anthony Fauci. Ai u shpreh po ashtu se beson se së shpejti mund të kemi një vaksinë që të jetë 70-75% efektive për të luftuar koronavirusin.

“Nuk do të mbrojë të gjithë, por shumicën, dhe kështu virusi nuk do të ketë mundësinë që të mbrojë veten,” deklaroi Fauci. SHBA është vendi më i prekur në botë nga pandemia ndaj shpresojme qe viti qe vjen te na gje te lire si kemi qen ndaj tregohuni te kujdesshem dhe vigjilent ndaj virusit.