Hygerta Sako si Valbona Selimllari, pas shumë vitesh tregon vajzën. Duken si motra

Gazetarja sportive Hygerta Sako ka qene shume e rezervuar persa i perket jetes se saj private. Sidomos per vajzen e saj. Ne gjithe keto vite ajo ka zgjedhur te mos e nxjerr vajzen publikisht. Por diten e sotme ne 14 vjetorin e saj te lindjes Hygerta ka bere nje urim publik me nje kolazh fotosh te vajzes se saj.

Nje urim mjaft i ndjere dhe mund te themi se vajza ka nje ngjashmeri te madhe me Hygerten.