Helikopteri i ushtrisë shqiptare bën ulje emergjente në stadiumin e Librazhdit, ky është shkaku

Një helikopter i ushtrisë është detyruar të bëjë një ulje emergjente pas një defekti teknik që ka pësuar në ajër.Një helikopter i ushtrisë është detyruar të bëjë një ulje emergjente pas një defekti teknik që ka pësuar në ajër.

Helikopteri është ulur në fushën e sportit dhe sipas informacioneve paraprake nga burimet thuhet se ka pasur një defekt teknik.