Gruaja rrit e vetmet fëmijët, por pas 5 vitesh u ndryshon jeta sa hap e mbyll sytë

“Vajzat i përb uzin në shkollë dhe ato vijnë në shtëpi duke qarë”, kjo ka qenë deklarata e Enerietës në “Më thuaj një dëshirë”, një nënë që pas div0rcit me bashkëshortin rrit e vetme dy vajzat e saj, në një banesë me kushte vërtet të mjerueshme. Dëshira e 8-vjeçares Ajsel, ishte që të kishte një kuzhinë me lavaman që t’i lante enët bashkë me të ëmën, e cila prej 5 vitesh lµfton me skamjen dhe mj erimin për të rritur vajzat.

Një histori e dhimbshme, që në “Më thuaj një dëshirë” ka pasur një fund të lumtur. Moderatorja Fjoralba Ponari e ka surprizuar familjen, pasi i ka dhënë çelësat e një shtëpie të re, ku ato do të strehohen derisa të gjendet një zgjidhje përfundimtare.