Gjithë hotelet, shtëpitë, bizneset që kanë hapur dyert për të prekurit e tërmetit

*Shënim: Kjo listë është përpiluar nga Anabel.al. Të gjithë ata që duan të bashkëpunojnë, të kontaktojnë në numrin: 0695517777

Alfrida Shameti ofron një shtëpi në Tepelenë për 5 persona, një shtëpi në Durrës dhe një Tiranë. Kontakt: 0688746293

Labinot Rexha ofron 25.000 euro.

Bajram Valbona Jashari lëshon shtëpinë 3 katëshe në Prishtinë. Kontakt: +38344271491 dhe 044477776

Ilir Kryeziu ofron strehim për 10 anëtarë në Prishtinë. Kontakt: 0038344381027

Hotel dhe Restorant “Kosova” ofron 60 dhoma (mëngjes, drekë, darkë) për 150 persona. Kontakt: +38344804442

Hotel Ana në Kosovë ofron strehim për 120 persona nga Shqiperia me të gjitha shpenzimet e paguara. Kontakt: +38344204765

Hotel “Iliria” në Kosovë ofron strehim për 10 familje. Kontakt: +38344577779

Hotel “Anxhela” në Kuçovë ofron strehim.

Vila Sopebra në Sarandë ofron strehim për 12 persona. Kontakt: 0695673741, 0699666500

Hotel Tëo Mermaids, Ksamil. Kontakt: 06980663637

Hotel Neë Heaven Sarandë. Kontakt: 0682001760

Ibraim ofron 3 shtëpi në Maqedoni.

Dorjan Krasniqi ofron shtëpi për 20 familje në Kosovë. Kontakt +38349656952

Ismail Halimi ofron shtëpi për një familje në Kosovë. Kontakt: +38344444569

Ardit Tolaj ofron shtëpi për 5 persona. Kontakt: +38349447807

Ramiz Mavriqi ofron dy shtëpi në Prishtinë. Kontakt: +38344998600

Elvin Hoda ofron strehim për 12 persona. Kontakt: +38345902200

Edi Ermeni ofron shtëpi për një familje në Gjakovë. Kontakt: 044329299 ose 044107497

Adelinë Rama ofron strehim për 15 persona në Kosovë. Kontakt: +38344900993       

Gentian Kelmendi ofron shtëpi për një familje në Kosovë. Kontakt: +38349467320

Bekim Alirexhaj ofron shtëpi për një familje. Kontakt: +32472558367

Fadil Halili ofron shtëpi në Prishtinë. Kontakt: 044175355

Admir Shala ofron shtëpi në komunën e Rahovecit.

Rugovë, ofrohet shtëpi për 2-3 familje. Kontakt: 049369282 ose 049622419

Zymer Sefaj ofron shtëpi në Durrës, për 8 familje. Kontakt: 017657328783

Krutane Kelmendi ofron strehim në Kosovë për 1 familje. Kontakt: +38344315716

Hotel Argent Shkodër ofron strehim për 30 persona. Kontakt: 022243909

Adela Qemaili ofron shtëpi në Elbasan. Kontakt: 0695614571

Farmaci Iris në Durrës ofron ilaçe falas. Kontakt: 0672228472

CIMa ofron ofron strehim dhe ushqim për 20 familje në Kosovë. Kontakt: +38349656666 dhe +38349220380

Hotel në Sauk ofron strehim për 10 familje. Kontakt: 0698796641 dhe 0695313835

Hotel Borkland në Berat ofron strehim për 27 persona. Kontakt: 0694037582 dhe 0698468312

Hotel Rolex në Vlorë ofron strehim. Kontakt: 0692171333

Kompleksi Alpet në Elbasan ofron strehim për 26 persona. Kontakt: 0692093999

Andreas Mark ofron 3 dhoma për familje si dhe ndihmë financiare për familje në Peje për 6 muaj.

Flamur Isufi ofron strehim per 10 persona +38345222088

Vlore, Hotel Regina City, Florence, Al Hotel dhe Jerolda Hotel ofron strehim per familje 0692065399

Arlind Murtezani ofron shtëpi për 15 persona në Tetovë. Kontakt: 0038977711647

Hak Bus ofron transport falas çdo ditë nga Durrësi për në Tetovë.

Anilda Hoxhaj ofron strehim për një familje me fëmijë të vegjël. Kontakt: 0696430453

Hotel Duka Vlorë. Kontakt 0682035670

Le Palazzine, Vlorë. Kontakt: 0697743888

Vila Nika. Kontakt: 0697851822

Neë York Hotel. Kontakt: 0684013310

Hotel Coral. Kontakt: 0698466086

Hotel Bolonja. Kontakt: 0697301015

Hotel Tragjasi. Kontakt: 0696434802

Tafil Gashi ofron strehim për 6 persona në Kosovë. Kontakt: 044200249

Cekrez Disi ofron vilë dykatëshe në Gramsh. Kontakt: 0694828899

Manuela Skilja ofron shtëpi në Kuçovë për familje me femijë. Kontakt: +306940502111

“Besimi Commerce” ofron strehim dhe ushqim në restorant Kroni në Kosovë. Kontakt: +38344145556

Avi Gashi ofron shtëpi për 4-5 persona.

Shkolla Wilson hap dyert për strehim. Kontakt: 0696020569 dhe 0672053482

Kallaba Guest House në Kamenicë të Kosovës ofron strehim për dy familje. Kontakt: +38345332574

Makry në Kryezi të Pukës. Kontakt: 0674966833

Valentina Bregu ofron 3 garsoniere në Pogradec për 12 persona. Kontakt: 0693478245

Peshkopi. Kontakt: 0692070107

Strugë, Maqedoni, strehon 10 njerëz. Kontakt: 070-515-943

Advertisement