“Gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla”, alarmi për bomba nëpër shkolla ngre në këmbë Policinë e Shtetit

Një e-mail i mbërritur në adresë të Policisë së Shtetit ka ngritur në këmbë policinë ku paralajmërohen sulme me bomba në shkolla.

Ne mesazh paralajmërohet se ‘gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla’.

Sipas informacioneve, e-maili ka rezultuar fals.

Sipas gazetares së Top Channel, Dorjana Bezat, e-maili është dërguar nga jashtë Shqipërisë dhe është i përkthyer me Google Translate.