Monday , March 27 2023

Generdën apo Merin? Vetëm pak nga finalja, cilën mendojnë njerëzit se do të zgjedhë Saimiri sonte

Jemi vetëm pak orë larg finales së Love Story dhe Saimiri me shumë mundësi e ka bërë zgjedhjen e tij. Sot ai do të vendosë se me cilën nga vajzat do të dalë nga programi. Por kush do të jetë zgjedhja e tij? Për këtë duhet të presim dhe pak, por disa ditë më pare u pyetën ndjekësit e Revistës Class se cila prej vajzave mendonin ata se do të ishte zgjedhja e Saimirit.

Sipas shumicës së votuesve në sondazh (55%), zgjedhja e Saimirit është Generda.

Advertisement