E kishte shoqe jete, vajza vendos kamerën e fshehtë dhe zbulon se çfarë i bënte pas krahëve

Shpesh gjërat më të papritura na vijnë nga njerëz shumë të afërt.

Një nënë që jetonte vetëm është tronditur kur ka mësuar se kursimet e jetës po ja vidhte shoqja e saj e ngushtë.

Ajo vendosi një kamera të fshehtë në shtëpi dhe zbuloi se shoqja më e mirë e 14 viteve të fundit po i vidhte paratë.

Ngjarja ka ndodhur në Britani, ku Samantha Wood, 27 vjeçe, kapi shoqen e saj më të mirë, Melissa Collier duke vjedhur paratë që kishte në çantë.