Delinda Disha del me deklaratën e papritur për Covid-19: Po i shkatërron njerëzit! Ja pse po bëhet e gjitha kjo

Nga dita në ditë po shohim rritje të frikshme të shifrave të të prekurve me koronavirus në vendin tonë. Vetëm në 24 orët e fundit u identifikuan 82 raste të reja. Mirëpo nuk mungojë edhe deklaratë të bujshme nga figura të njohura publike të cilat shprehen se koronavirusi është vetëm një mashtrim.

Aktorja e njohur e Klanifornia-s, Delinda Disha mendon se kemi të bëjmë me një lloj mashtrimi për të përhapur panik.

“COVID-19 është një mashtrim i madh për të hapur panik në popullsi për të bërë vaksinën. Por ne duhet të jemi të gjithë bashkë për t’i thënë jo. Një gënjeshtër që po i shkatërron njerëzit psikologjikisht dhe ekonomikisht”, – shkruan Delina Disha.