Dasmë ëndrrash në Librazhd! Dhëndri merr nusen me helikopter

Në ditën më të rëndësishme të tyren, dy të rinj nga Librazhdi kanë zgjedhur ta bëjnë të paharrueshme ceremoninë e kurorëzimit.

Kur të gjithë dasmorët prisnin që nusja të vinte me makinë luksoze, siç ndodh zakonisht në dasmat shqiptare, çifti u shfaq me helikopter.

Kjo surprizë emocionuese befasoi të pranishmit. Teksa zbritën nga helikopteri, çifti mbanin në krahë vajzën e tyre të vogël, ndërsa të tre ishin të veshur me të bardha.

Ata u pritën me duartrokitje dhe përqafime të ngrohta, ndërsa më pas filloi festa. Siç e do tradita, në dasmë nuk munguan këngëtarët shqiptarë, tupanët apo edhe veshjet popullore.